EĞİTİM PROGRAMI ÖN KAYIT FORMU
Program Başvuru Döneminde Olmadığı İçin Kayıtlanamazsınız.

 

MUTFAK ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ TURŞU YAPIMI

 

Eğitmen: Öğr. Gör. Dr. Pınar KIZILKAYA

Cep: 05077893903

Mail: pinarkizilkaya@ardahan.edu.tr

Eğitim Yaş Aralığı: 18 yaş üstü 

Eğitim Süresi: 2 saat /14:00-16:00

Kurs Öğrenci Sayısı:  Sınırsız

Kurs Ücreti: Yok

Ders Materyalleri: 5 litrelik kavanoz, 200 ml üzüm sirkesi, 3 kg lahana (sıkı kelle yapan, ince damarlı, sert, beyaz renkte ve lekesiz lahana kellesinden elde edilen), kornişon salatalık (0,5 kg), kırmızı biber (0,5 kg), havuç (1 kg), yeşil domates (0,5 kg), 1 demet maydanoz, 1 demet dereotu, 1 kelle sarımsak, 20 adet nohut, kelek (isteğe bağlı), acur isteğe bağlı, 50 gram tane karabiber, 5-6 adet defne yaprağı, 3 adet kırmızı olgun domates, rende, kesme tahtası, bıçak,

Kurs Başlangıcı: 13/10/2023

X